خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / آشپزی و تغذیه / آموزش درست کردن شیرینی قیطونی
آموزش درست کردن شیرینی قیطونی
آموزش درست کردن شیرینی قیطونی

آموزش درست کردن شیرینی قیطونی

درست کردن شیرینی قیطونی,طرز پخت شیرینی قیطونی

دسته: آشپزی و تغذیه

طرز پخت شیرینی قیطونی

سلام دوستان همراه و همیشگی خبرناز امروز قصد داریم در این مطلب به شما عزیزان روش تهیه شیرینی قیطونی را آموزش دهیم. با ما همراه شوید تا با روش طبخ بیشتر آشنا شوید.

مواد مورد نیاز:

پودرقند ۱۸۰ گرم
آرد سفید ۱۸۰ گرم
آرد نخودچی ۱۸۰ گرم
روغن جامد ۱۸۰ گرم
پودر زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری
پودرهل ۱ قاشق مرباخوری
گلاب ۱/۲ پیمانه
پودر پسته یا گردو یا * پودر نارگیل رنگی به میزان لازم

* پودر نارگیل رنگی را من با زعفران غلیظ نارنجی کردم

طرز تهیه :

بنا بر گزارش خبرناز،نخست کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید حداقل ۵دقیقه تا صاف و یکدست شود. سپس آردها و هل و زنجبیل را اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید یا ۱ بار از چرخ گوشت رد کنید. خمیر را یک شب داخل نایلون قرار داده و استراحت دهید. سپس از خمیر توپک های کوچک (من ۱۵ گرمی جدا کردم) برداشته و داخل گلاب انداخته (می توانید ازعرق بهار نارنج ویا بید مشک استفاده کنید) و در مغز های مختلف بغلطانید. در فر از پیش گرم شده در فر گرم با دمای ۱۶۰درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید.هم اکنون این  شیرینی خوش مزه و عالی آماده است می تواید.در کنار خانواده عزیزتون میل نمایید. نوش جان

همچنین بخوانید:طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی

همچنین بخوانید:نان برنجی قزوین شیرینی مخصوص عید نوروز

درباره ی @khabarnaz

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه چکدرمه غذای محلی ترکمن ها

طرز تهیه چکدرمه غذای محلی ترکمن ها

نحوه درست کردن چکدرمه,طرز درست کردن چکدرمه دسته: آشپزی و تغذیه طرز تهیه چکدرمه غذای …