یکشنبه , تیر ۱۵ ۱۳۹۹
خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / آشپزی و تغذیه / طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی
طرز تهیه شیرینی کشمشی
طرز تهیه شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

دسته: آشپزی و تغذیه

برای: ۴۰ شیرینی
حاضر است در : ۵۵ دقیقه
وعده: عصرانه

دوستان همراه خبرناز،مواد لازم برای شیرینی کشمشی هم ساده و دم دستی هستند و معمولاً در هر خانه ای پیدا می شوند. پس همین حالا دست به کار شوید و تخم مرغ و کره را بیرون از یخچال بگذارید تا گرم شوند و به دمای اتاق برسندو بعد با یکی از بهترین روش های پخت شیرینی کشمشی که در این بخش از خبرناز خواهید خواند آن را آماده کنید. اگر شیرینی کشمشی را دوست دارید میتوانید دستور کیک کشمشی را بیاموزید که برای صبحانه عالی است.و حتما تهیه کنید.

مواد مورد نیاز: 
آرد ۱ و ۲/۳ پیمانه
پودر قند ۱ و ۱/۳ پیمانه
کره ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
کشمش پلویی ۱/۲ پیمانه
اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
اطلاعات مواد مغذی
۶۵ کالری

۳ گرم چربی

۸ گرم کربوهیدرات

۰٫۳ گرم پروتئین

همچنین بخوانید:شیرینی های مخصوص عید+ساده ترین روش تهیه

طرز تهیه شیرینی کشمشی:

بنا برگزارش خبناز، نخست فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره و تخم مرغ را ۳۰ دقیقه پیش از کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. اگر کشمش های شما تمیز نیستند آنها را از نیم ساعت قبل در آب سرد قرار دهید و چند بار آبشان را عوض کنید. قبل از استفاده کشمش را آبکش کنید و لای دستمال حوله ای خشک نمایید.

کره نرم شده را داخل کاسه ای بریزید و پودر قند و وانیل را اضافه نمایید ، مواد را با همزن بزنید تا کرمی و یکدست شود سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید ( یکی را اضافه کنید و هم بزنید سپس دیگری را اضافه کنید ).

آرد را کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط نمایید.در ادامه کشمش ها را به مایه شیرینی اضافه کنید و هم بزنید تا به طور یکنواخت در مایه پخش شود.

داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و با قاشق از مایه شیرینی بردارید و با فاصله مناسب داخل سینی قرار دهید ( شیرینی ها در زمان پخت پهن و نازک میشوند).

سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید ( زمانی که لبه های شیرینی طلایی شد یعنی آماده است ) ؛ اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید.

نکته:

خشک شدن شیرینی کشمشی میتواند به دلیل زیاد ماندن در فر یا زیاد بودن مقدار آرد مورد استفاده شما باشد.

همچنین بخوانید:نان برنجی قزوین شیرینی مخصوص عید نوروز

همچنین بخوانید:شیرینی های خوشمزه محلی کرمان مناسب عید نوروز

درباره ی @khabarnaz

مطلب پیشنهادی

آموزش طبخ انواع مختلف دلمه فلفل دلمه‌ ای

آموزش طبخ انواع مختلف دلمه فلفل دلمه‌ ای

روش تهیه انواع مختلف دلمه فلفل دلمه‌ ای دسته: آشپزی و تغذیه طبخ انواع مختلف …