خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / آشپزی و تغذیه / بهترین مواد غذایی برای زیبایی پوست
بهترین مواد غذایی برای زیبایی پوست
بهترین مواد غذایی برای زیبایی پوست

بهترین مواد غذایی برای زیبایی پوست

آموزش تهیه مرغ زنجبیل و رزماری با لعاب عسل – پرتقال

دسته آشپزی و تغذیه

شادابی پوست با تغذیه مناسب

همراهان خبرناز،با این غذای خوشمزه سرشار از مواد غذایی زیبا کننده پوست ، تنها به اندازه ی یک غذا با پوست زیبا فاصله دارید .

رزماری به شما کمک می کند تا در پوست خود از کولاژنی محافظت نمایید که پوست را سفت و صاف نگه می دارد .

مرغ حاوی آنتی اکسیدان های موثر سلنیم و کوآنزیم کیو ۱۰ است که باعث سلامتی و سرخ و سفیدی پوست می گردد .

پرتقال از بروز لکه های ناشی از نور آفتاب جلو گیری می نماید .

مواد لازم :

۴ عدد سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان

نمک و فلفل

مواد لازم برای سس سرکه :

نصف فنجان آب پرتقال

۲ قاشق سرکه

۲ قاشق زنجبیل تازه ی چرخ کرده

۲ قاشق پیاز یا موسیر چرخ کرده

۲ قاشق چایخوری سیر چرخ کرده

۱ قاشق چایخوری رزماری چرخ کرده

مواد لازم برای لعاب روی مرغ :

۱/۴ فنجان عسل

نصف فنجان روغن

۳ قاشق آب پرتقال غلیظ شده

۲ قاشق چایخوری زنجبیل تازه چرخ کرده

مناسب برای  ۴ نفر

بهترین مواد غذایی برای زیبایی پوست
بهترین مواد غذایی برای زیبایی پوست

طرزتهیه  :

۱- تمام چربی های اضافه را از سینه های مرغ جدا نمایید ؛ سپس آنها را با نمک و فلفل چاشنی دار نمایید .

۲- تمام ترکیبات سس سرکه را در یک ظرف غیر انفعالی بزرگ با هم ترکیب نمایید ،

مرغ را به آن بیفزایید ، تکه های مرغ را برگردانید تا به طور یکنواخت از روغن پوشیده شود ، مرغ را قبل از پخت به مدت ۳ تا ۱۲ ساعت در یخجال بگزارید .

۳- فر را با درجه حرارت ۱۹۰ درجه ی سانتیگراد از پیش گرم نمایید .

۴- هنگامی که فر در حال گرم شدن است،تمام مواد لازم لعاب را در یک قابلمه ی کوچک با هم ترکیب کنید و آن را با آتش ملایم بپزید. وقتی که مرغ در حال پختن است،لعاب را گرم نگه دارید.

۵- مرغ ها را از سس سرکه بیرون بیاورید و در یک سینی فر قرار دهید(اگر یک صفحه ی میله ای دارید از آن در کف ظرف استفاده کنید تا مرغ ها مستقیما بر روی سطح ظرف قرار نگیرد).مرغ را در حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، 

 در فر بپزید و هر ۵ دقیقه یک بار به لعاب آغشته نمایید تا وقتی که گوشت  مرغ کاملا پخته شود.

۶-این غذا را به صورت داغ و در ظرف داغ میل نمایید. نوش جان

ارزش غذایی :

هر وعده از این غذا تامین کنندهی ۶۳۶ کالری

 ۳۳/۵ گرم چربی های مطلق

۳/۵ گرم چربی اشباع شده

۵۴گرم پروتئین

۲۹ گرم کربو هیدارت

۰/۵ گرم فیبر غذا

۱۴۶ میلی گرم کلسترول

همچنین بخوانید:طرزتهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

هچنین بخوانید:آموزش طبخ ماهی در فر

درباره ی @khabarnaz

مطلب پیشنهادی

روش طبخ و تهیه توپک تن ماهی

روش طبخ و تهیه توپک تن ماهی

درست کردن توپک تن ماهی, طرز تهیه توپک تن ماهی دسته: آشپزی و تغذیه طرز …