پنج شنبه , آبان ۲۳ ۱۳۹۸
خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / آشپزی و تغذیه / آموزش تهیه بیسکویت خانگی خوشمزه
آموزش تهیه بیسکویت خانگی خوشمزه
آموزش تهیه بیسکویت خانگی خوشمزه

آموزش تهیه بیسکویت خانگی خوشمزه

طرز تهیه بیسکویت خانگی متفاوت
دسته: آشپزی و تغذیه
آموزش تهیه بیسکویت خانگی خوشمزه

سلام دوستان همراه خبرناز،در این مطلب طرز تهیه بیسکویت خانگی را با ،

روشی ساده و کاربردی به شما آموزش می دهیم که بعد از مطالعه آن می توانید.

به راحتی بیسکویت های خوشمزه را تهیه کرده و برای پذیرایی از مهمان ها از آنها استفاده نمایید.

با ما همچنان همراه باشید. تا با روش طبخ بیسکویت بیشتر آشنا شوید.

دستور اماده کردن بیسکویت ساده خانگی با پخت سریع :
آموزش طرز تهیه بیسکویت که در این مقاله در نظر گرفته ایم، مربوط به ساده ترین نوع بیسکویت است که در مدت زمان خیلی کوتاهی تهیه می شود و نیاز به مواد و ابزار خاصی ندارد و خیلی سریع و راحت می توانید آن را بپزید.به همه کدبانوهای منزل پیشنهاد میکنیم در خانه و با وسایل اندکی که دارند انواع شیرینی، شکلات و بیسکویت را تهیه نمایند و مورد استفاده قرار دهند. دراین بخش از خبرناز، دستور پخت این بیسکویت خوشمزه را ملاحظه می فرمایید.

مواد مورد نیاز:
آرد سفید: هشت قاشق سوپ خوری

پودر قند : چهار قاشق سوپ خوری

روغن مایع : هشت قاشق سوپ خوری

سفیده تخم مرغ : دو عدد

پودر وانیل و یا اسانس آن : به مقدار لازم

طرز تهیه بیسکویت ساده :
بنا بر گزارش خبرناز، نخست سفیده تخم مرغ را در ظرفی با همزن می زنیم تا کاملا سفید شود و پف کند. هم زدن را زمانی که حجم سفیده، دوبرابر شد متوقف کنید. حالا در ظرفی جداگانه روغن مایع، پودر قند و وانیل را با کمک همزن مخلوط نمایید. در این مرحله از تهیه بیسکویت سفیده تخم مرغ ها را که از قبل هم زده ایم به مخلوط اضافه می نماییم و دوباره با همزن می زنیم تا کاملا یکدست شود.سپس آرد سفید را آرام آرام به مخلوط اضافه نموده و هم میزنیم تا خمیر بعد از یکدست شدن حالت کشسان و غلیظ داشته باشد. 

حالا سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس روی کاغذ را چرب نمایید و آرد بپاشید. در صورت نبودن کاغذ روغنی می توانید سینی فر را به خوبی چرب نموده و بعد از آرد پاشی مورد استفاده قرار دهید. مخلوط آماده شده را در قیف ریخته و طرح دلخواه را ایجاد نمایید.

سینی را در فر که از قبل به مدت یک ربع با درجه ۴۰۰ فارنهایت گرم شده است قرار دهید. بعد از گذشت یک ربع بیسکویت شما آماده است و می توانید آن را بعد از خنک شدن نوش جان فرمایید. از این بیسکویت خوشمزه برای تهیه چیز کیک یخچالی و انواع دسرها استفاده نمایید.

مدل های تزیین بیسکویت خانگی :
یکی از موارد مهم و قابل توجه در طرز تهیه بیسکویت ساده این است که بعد از پخت آن را به بهترین شکل تزیین نمایید و بعد نوش جان فرمایید. همانطور که می دانید ظاهر زیبای شیرینی و کیک های خانگی اهمیت زیادی دارند.

همچنین بخوانید:شیرینی های مخصوص عید+ساده ترین روش تهیه

همچنین بخوانید:نان برنجی قزوین شیرینی مخصوص عید نوروز

درباره ی @khabarnaz

مطلب پیشنهادی

خوردن کرفس به چه افرادی توصیه می‌شود؟

خوردن کرفس به چه افرادی توصیه می‌شود؟

طبع کرفس چیست؟ دسته:خواص خوراکی ها خوردن کرفس به چه افرادی توصیه می‌شود؟ طبع کرفس …