پنج شنبه , آبان ۲۳ ۱۳۹۸
خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / آشپزی و تغذیه / روش تهیه خمیر نان پیتزا مینی
روش تهیه خمیر نان پیتزا مینی
روش تهیه خمیر نان پیتزا مینی

روش تهیه خمیر نان پیتزا مینی

طرز تهیه نان مینی پیتزا خانگی 

دسته: آشپزی و تغذیه

آموزش پخت نان پیتزا مینی خانگی

سلام دوستان همراه خبرناز در این قسمت قصد داریم به شما عزیزان،

طرز تهیه نان مینی پیتزا خانگی خوش طعم با بافت ابری مانند و عالی آموزش دهیم. با ما همراه شوید.

نان پیتزا مینی

موادمورد نیازبرای تهیه خمیر نان پیتزا مینی

آرد ۲ لیوان (لیوان)

مایه خمیر فوری ۲ قاشق غذاخوری

شکر ۲ قاشق غذاخوری

شیر خشک ربع لیوان

آب ولرم ۲ لیوان

روغن‌ مایع نصف لیوان

آرد ۳ لیوان

نمک کمی

دستور پخت نان پیتزا مینی
بنا بر گزارش خبرناز، نخست آرد، مایه خمیر فوری، شکر، شیر خشک و آب ولرم را با همزن مخلوط می کنیم.

در این حالت خمیر آبکی هست. ۱۵ دقیقه کنار میگذاریم تا به عمل بیاد.

خمیر که به‌ عمل اومد روغن را بهش اضافه می کنیم.اول ۲ لیوان آرد را به خمیر اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

بعد ۳ لیوان آرد و نمک را افزوده و با دست به هم می زنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد.خمیر را به چند قسمت تقسیم‌ می کنیم.

نکته :

لازم‌ نیست دوباره خمیر را به عمل بیاوریم.

خمیر را به هر اندازه و ضخامتی که دوست داریم پهن می کنیم. سپس برش میدیم یا قالب می زنیم.میشه نان ها را بزرگ هم درست کرد.

خمیرها را داخل سینی می گذاریم و با چنگال چند ضربه میزنیم.سینی را داخل فر ۲۰۰ درجه شعله پایین به مدت ۳ تا ۴ دقیقه می گذاریم. حدود ۲ دقیقه هم شعله بالا را روشن می کنیم.

خمیر نباید طلایی بشه تا حدی که خودشو بگیره پخت کافیه.الان‌ از فر بیرون اومده تا همین حد که در تصویر‌ میبینید پخته بشه.

اگر نان ها زیاد بود می تونید دورش را سلفون بکشید و داخل فریزر بگذارید.به هر اندازه و تعداد که خواستید بپیچید.

این بود روش تهیه نان مینی پیتزا خانگی امید است که این نان پیتزا را درست کنید و در کنار خانواده عزیزتون میل نمایید.

همچنین بخوانید:دستورالعمل تهیه نان مجارستانی

درباره ی @khabarnaz

مطلب پیشنهادی

خوردن کرفس به چه افرادی توصیه می‌شود؟

خوردن کرفس به چه افرادی توصیه می‌شود؟

طبع کرفس چیست؟ دسته:خواص خوراکی ها خوردن کرفس به چه افرادی توصیه می‌شود؟ طبع کرفس …