سه شنبه , تیر ۴ ۱۳۹۸
خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / آشپزی و تغذیه / آموزش تهیه شیرینی پسته ای و بادامی
آموزش تهیه شیرینی پسته ای و بادامی
آموزش تهیه شیرینی پسته ای و بادامی

آموزش تهیه شیرینی پسته ای و بادامی

روش تهیه شیرینی پسته ای و بادامی

دسته: شیرینی پزی

طرز تهیه شیرینی پسته ای و بادامی

سلام دوستان عزیز و همراه خبرناز،در این مطلب قصد داریم روش درست کردن شیرینی پسته ای و بادامی, نحوه درست کردن شیرینی پسته ای و بادامی، را به شما عزیزان آموزش دهیم. حتما این مدل شیرینی را در منزل تهیه کنید و از میهمانان نوروزی پذیرایی کنید.

طرز تهیه شیرینی پسته ای و بادامی

مواد مورد نیاز برای شیرینی پسته ای و بادامی :

آرد ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
روغن ۵۰ گرم یا روغن جامد ۱۵۰ گرم
پودر پسته یا پودر بادام ۱۳۰ گرم

روش تهیه شیرینی پسته ای و بادامی :

بنا بر گزارش خبرناز،نخست روغن و پودر قند را با همزن برقی هم می زنیم تا یکدست شود سپس آرد را اضافه کرده ورز می دهیم تا مواد یکدست شود سپس پودر پسته یا پودر بادام را به کل مواد اضافه می کنیم ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف بدست آید سپس با وردنه خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز می کنیم و قالب می زنیم و در سینی فر با فاصله از یکدیگر می چینیم و در مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بپزد.این بود روش تهیه شیرینی پسته ای و بادامی تهیه کنید و در کنار خانواده عزیزتون میل نمایید. نوش جان

همچنین بخوانید:شيرينی عسلی مناسب عید نوروز۹۸

همچنین بخوانید:آموزش درست کردن شیرینی قیطونی

همچنین بخوانید:شیرینی های مخصوص عید+ساده ترین روش تهیه

درباره ی @khabarnaz

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه چکدرمه غذای محلی ترکمن ها

طرز تهیه چکدرمه غذای محلی ترکمن ها

نحوه درست کردن چکدرمه,طرز درست کردن چکدرمه دسته: آشپزی و تغذیه طرز تهیه چکدرمه غذای …