شنبه , شهریور ۳۰ ۱۳۹۸
خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / آشپزی و تغذیه / آموزش درست کردن ترشی مخلوط زیتون
آموزش درست کردن ترشی مخلوط زیتون
آموزش درست کردن ترشی مخلوط زیتون

آموزش درست کردن ترشی مخلوط زیتون

روش تهیه کردن ترشی مخلوط زیتون خوش مزه

دسته:آشپزی و تغذیه 

آموزش تهیه ترشی مخلوط زیتون
عزیزان همراه خبر ناز،در بین تمام چاشنی هایی که ما در کنار غذا استفاده می کنیم ترشی ها جایگاه ویژه و فوق العاده ای دارند.

واغلب ما ایرانی ها علاقه داریم در سفره خود از آن ها استفاده کنیم.  ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه همه ی ایرانیان است،

که انواع مختلفی دارد و قومیتهای مختلف بنابه ذائقه و موادی که در دسترسشان بوده و اصولا برای نگهداری از مواد غذایی و استفاده

از آنها در غیر فصل رویش اقدام به تهیه ی ترشی می کرده اند. البته همه ی اقوام و ملیتهای مختلف در سراسر جهان ترشی های مخصوص خودشان را دارند.

 امروز در این بخش از خبر ناز قصد داریم  طرز تهیه ترشی مخلوط زیتون را به شما آموزش دهیم.با ما همراه شوید.

مواد لازم:

زیتون شور و بی‌هسته، اسلایس شده نیم کیلو

هویج حدود هشتصد گرم

سیر یک بوته بزرگ

آب یک و نیم لیوان

سرکه دو لیوان

سیاه دانه کمی (در صورت تمایل)

نمک به مقدار لازم

پودر فلفل سیاه به مقدار دلخواه

فلفل قرمز به مقدار دلخواه

رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری

آموزش تهیه ترشی مخلوط زیتون :
بنا بر گزارش  خبر نازنخست هویج و سیر را در خرد کن بریزید و درشت خرد کنید.

سپس همه مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید وقتی جوشید بگذارید با درب بسته پنج دقیقه بجوشد.

سپس زیرش را خاموش کنید .سیاه دانه را اضافه کنید و سریع تا داغ است شیشه‌ها را پر کنید.

و دربش را محکم ببندید و برعکس کنید تا همینطوری بماند و خنک شود.

تاینطوری هواگیری (کنسروی) می شود و در دمای محیط تا مدتی سالم می‌ماند و دیگر نیازی نیست

در یخچال نگهداری شود. البته در این روش باید حتماً درب شیشه‌ها فلزی باشد و حسابی محکم باشد.

آموزش درست کردن ترشی مخلوط زیتون

نکته:

این روش را برای انواع مربا و شربت‌ها هم می‌توانید استفاده کنید چون به ماندگاری بیشتر در دمای محیط خیلی کمک می‌کند.

ترشی بعد از دو هفته آماده ست ولی بهتر است یک ماه بماند تا کاملاً جا بیفتد،

بعد از این‌که درش را باز کردید در یخچال نگهداری کنید.

رب گوجه فرنگی را باید در یک قاشق روغن مایع تفت بدهید تا بوی خامی‌اش گرفته شود.

این ترشی بهتراست کمی تند باشد ولی با این حال مقدار فلفلش دست خودتان است.

 

بیشتر بدانید:تشخیص روغن زیتون اصل از تقلب

 

درباره ی @khabarnaz

مطلب پیشنهادی

نحوه درست کردن کیک ژله ای پرتقالی

نحوه درست کردن کیک ژله ای پرتقالی

آموزش درست کردن کیک ژله ای پرتقالی دسته: شیرینی پزی طرز تهیه کیک ژله ای …