یکشنبه , تیر ۱۵ ۱۳۹۹
خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / آشپزی و تغذیه / روش طبخ قارچ شکم پر با جو، کلم پیچ و پنیر فتا
روش طبخ قارچ شکم پر با جو، کلم پیچ و پنیر فتا
روش طبخ قارچ شکم پر با جو، کلم پیچ و پنیر فتا

روش طبخ قارچ شکم پر با جو، کلم پیچ و پنیر فتا

روش طبخ قارچ شکم پر با جو، کلم پیچ و پنیر فتا

دسته: آشپزی و تغذیه

قارچ شکم پر با جو، کلم پیچ و پنیر فتا

دوستان همراه خبرناز، این غذای جانبی شگفت انگیز سه مزیت مختلف برای زیبایی پوست در اختیار شما قرار میدهد. قارچ سرشار از ویتامین های گروه ب است که برای پوست مفید می باشد، کلم پیچ با استفاده از ویتامین (آ ) و با چین و چروک ها مبارزه میکند و پنیر حاوی پروبایوتیک هایی است که به پوست کمک میکند تا سفت و صاف گردد. داشتن پوستی زیباهیچ گاه چنین خوش طعم نبوده است!

مناسب برای مصرف چهار نفر

 مواد مورد نیاز:

۲ قاشق چایخوری روغن زیتون بسیار خالص

نصف فنجان پیاز چرخ کرده

۲ قاشق چایخوری سیر چرخ کرده 

 نصف فنجان جو پوست کنده

۲ فنجان آب مرغ یا آب معمولی

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۱/۴ قاشق چایخوری فلفل

 یک فنجان کلم پیچ خرده شده

۴ عدد قارچ بزرگ، قطر هر یک به اندازه ی ۷/۵ سانتی متر

 نصف فنجان پنیر فتا ریز ریز شده

 آب لیموی تازه به اندازه دلخواه

 همچنین بخوانید: روش طبخ مرغ زنجبیل و رزماری با لعاب عسل- پرتقال

طرز تهیه:

بنا بر گزارش خبرناز، نخست فر را با درجه ی ۱۸۰ درجه سانتیگراد از پیش گرم کنید.سپس روغن را در یک قابلمه یا قابلمه ی سوپ پزی متوسط بر روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و سیر را به ان بیفزایید و آن را بپزید. مرتبا ان را در حدود ۴ دقیقه هم بزنید تا پیازها براق شده و سیر معطر گردد. جو پوست کنده رابه آن اضافه کنید و به پختن ادامه دهید. آن را هم بزنید تا جو با روغن پوشیده گردد.آب یا آب مرغ را درون قابلمه بریزید. آن را با نمک و فلفل چاشنی دار نمایید. بگذارید تا بجوش بیاید، و آن را با استفاده از چنگال یک یا دو بار هم بزنید تا غلات آن از هم جدا گردند. در ظرف را بگذارید، شعله ی آن را کم کنید و اجازه دهید تا با آتش ملایم بپزد. به مدت ۴۰ دقیقه، بدون اینکه ان را هم بزنید بگذارید تا جو پخته شود.

دوستان همراه خبرناز، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید، در آن را باز کنیدو با استفاده از یک چنگال جوها را تکان دهید تا بخار آن از بین برود.آن را به آرامی بر روی کلم پیچ های خردشده بریزید. آن را بچشید(مزه کنید)و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به آن بیفزایید.

 برای اماده کردن کلاهک های قارچ، ساقه های آن را ببرید و از آن جدا نمایید. از این ساقه های باقیمانده می توانید برای تهیه ی اب سبزیجات یا اب مرغ و گوشت استفاده نمایید ورقه های قارچ را بیرون بیاورید. کلاهک های قارچ را در یک سینی فر قرار دهید و اب لیمو را روی ان بپاشید. هریک از کلاهک ها را با مخلوط جو و کلم پر نمایید(برای هر کلاهک تقریبا یک هشتم فنجان) و روی ان پنیر فتا بریزید. روی ظرف را آزادانه با استفاده از فویل آلومینیومی بپوشانید. در حدود ۲۰ دقیقه آن را در فر بپزید تا جایی که کلاهک ها و جو بسیار داغ گردند. فویل را از روی آن بردارید و در حدود ۵ دقیقه ی دیگر به پختن ادامه دهید تا پنیر فتا به رنگ قهوای روشن در بیاید. حالا غذا آماده است می توانید میل نمایید. نوش جان

ارزش غذایی:

هر وعده از این غذا تامین کننده ی ۲۲۵ کالری، ۷/۵ گرم چربی های مطلق،۳/۵ گرم چربی اشباعشده، ۱۳ گرم پروتئین، ۳۱ گرم کربو هیدرات، ۹ گرم فیبر غذایی و ۱۷ میلی گرم کلسترول است.

همچنین بخوانید:دستورالعمل تهیه نان مجارستانی

همچنین بخوانید:روش طبخ ماهی آزاد پخته شده با رویه ی کنجدی

درباره ی @khabarnaz

مطلب پیشنهادی

آموزش طبخ انواع مختلف دلمه فلفل دلمه‌ ای

آموزش طبخ انواع مختلف دلمه فلفل دلمه‌ ای

روش تهیه انواع مختلف دلمه فلفل دلمه‌ ای دسته: آشپزی و تغذیه طبخ انواع مختلف …