چهارشنبه , تیر ۲۶ ۱۳۹۸
خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / آشپزی و تغذیه / آموزش تهیه کیک کم چرب برای بعد از افطار
آموزش تهیه کیک کم چرب برای بعد از افطار
آموزش تهیه کیک کم چرب برای بعد از افطار

آموزش تهیه کیک کم چرب برای بعد از افطار

آموزش تهیه کیک کم چرب برای بعد از افطار

دسته: آموزش شیرینی پزی

دستور طبخ کیک کم چرب 

سلام دوستان عزیزو همراهان خبرناز، اگر شما هم هوس کرده اید.

در شب های ماه رمضان کیک بخورید می توانید یک کیک کم چرب،

و خوشمزه را امتحان کنید که کمک فراوانی می کند بیش از حد،

معده شما پر نشود. این کیک از شکلات و آناناس تهیه می شود. 

مواد لازم برای تهیه کیک کم چرب
کره نرم شده برای چرب نمودن قالب : ۲ قاشق چای خوری کره کم چرب :

۱۵۰ گرم شکر دانه ریز :

۱۲۵ گرم آرد بکینگ پودردار , الک شده :

۱۰۰ گرم پودر کاکائو , الک شده :

۳ قاشق غذاخوری بکینگ پودر :

۱ و نیم قاشق چای خوری تخم مرغ :

۲ عدد تکه های آناناس کنسروی در آب طبیعی آن :

۲۲۵ گرم ماست طبیعی کم چربی غلیظ ( چکیده ) :

۱۲۵ میلی لیتر پودر قند :

۱ قاشق غذاخوری شکلات رنده شده : جهت تزیین

طرز تهیه کیک کم چرب
 یک قالب کیک مربع شکل به اندازه ۲۰ سانتیمتر را کمی چرب نمایید .

 کره کم چرب , شکر دانه ریز , آرد , پودر کاکائو , بکینگ پودر و تخم مرغ ها ،

را در کاسه ای بزرگ بریزید . مواد را با قاشق چوبی یا،

همزن برقی مخلوط نمایید تا صاف و یکدست شوند .

 مایه کیک را درون قالب آماده ریخته و سطح روی کیک را با کاردک صاف نمایید .

کیک را در فری که از قبل گرم گردیده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد،

یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید،

تا کیک حالتی ارتجاعی پیدا نماید . پس از اینکه کیک کمی در قالب خنک شد .

آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا سرد گردد .

آناناس را آبکش نموده , به قطعات کوچک خرد نمایید و سپس آبکش نمایید.

کمی از آناناس ها را جهت تزیین روی کیک نگه دارید و بقیه را درون کاسه بریزید .

ماست را اضافه نموده و طبق ذایقه تان آن را با پودر قند شیرین نمایید .

 مخلوط آناناس و ماست را بر روی سطح کیک پخش نمایید و کیک را با تکه های آناناس باقی مانده تزیین نمایید .قبل از سرو , شکلات رنده شده را روی کیک بپاشید .

یکی از بهترین، نیرومندترین و ارزانترین و سهل الهضم‌ترین غذاها ماست است. طبیعت ماست گرم و در درجه دوم سرد است؛ هرچه ماست ترش‌تر باشد سردی آن زیادتر است. این ماده معده را تقویت و به هضم غذا کمک می‌کند و از رشد میکروبها در روده‌ها جلوگیری کرده و در درمان اسهال مؤثرست.

همچنین بخوانید:آموزش تهیه شیرینی پسته ای و بادامی

ماستی که چربی آن گرفته شده باشد، به مراتب بهتر از ماست پرچرب است. ماست به انسان نشاط ‌بخشیده و عمر را طولانی و آدمی را در مقابل امراض عفونی حفظ می‌کند و به او آرامش می‌بخشد. شست‌وشوی سر با ماست، مو را تقویت کرده و از ریزش آن می‌کاهد و مالیدن ماست به دست و صورت باعث نرمی و لطافت پوست شده و از امراض جلدی بویژه جوش غرور جلوگیری می‌کند.

خواص ماست را بیشتر بدانید
ماست انسان را از امراضی همانند اگزما و کهیر حفظ می‌کند و به علت داشتن فسفر تقویت کننده حافظه است. ماست به علت داشتن ویتامین D ، استخوانها را محکم می‌کند. این ماده غذایی نیرو ، نشاط ، مقاومت و چابکی به فرد می‌دهد و دستگاه بدن را از سموم پاک می‌کند. به همین دلیل است که در تمام بیماریها ، خوردن آن را تجویز می‌کنند.

ماست به روده‌ها کمک می‌کند تا به حال عادی خود برگردند؛ باکتریهای مضر را از روده‌ها خارج می‌کند و در نتیجه هضم و جذب غذا آسان می‌شود. کلسیم موجود در ماست برای سالخوردگان بی‌اندازه مفید است و این اشخاص که همیشه از عفونتهای روده‌ای خود می‌نالند اگر بطور مرتب ماست بخورند گاز و عفونت روده آنها به کلی برطرف خواهد شد. ماست بهترین دارو برای معده است، زیرا علاوه بر اثرات درمانی که در یبوستهای مزمن و اسهال دارد باکتری‌های مفیدی در معده تولید می‌کند که برای سلامت بسیار مفید است.

همچنین بخوانید:طرز تهیه کیک یکتخم مرغی

درباره ی @khabarnaz

مطلب پیشنهادی

سلامت و زیبایی با 10 پیشنهاد غذایی

سلامت و زیبایی با ۱۰ پیشنهاد غذایی

سلامت و زیبایی با ۱۰ پیشنهاد غذایی دسته: تغذیه سالم سلامت و زیبایی با ۱۰ …