خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / آشپزی و تغذیه / روش طبخ عدس با بادمجان و قارچ ملایم پخته شده
روش طبخ عدس با بادبجان و قارچ ملایم پخته شده
روش طبخ عدس با بادبجان و قارچ ملایم پخته شده

روش طبخ عدس با بادمجان و قارچ ملایم پخته شده

روش طبخ عدس با بادمجان و قارچ ملایم پخته شده

دسته: آشپزی و تغذیه

 آموزش تهیه و طبخ عدس با بادمجان و قارچ ملایم پخته شده

دوستان همراه خبرناز، سلام می خواهیم امروز روش طبخ یک غذای عالی و خوش مزه را به شما آموزش دهیم. این غذا، هم ارضا کننده ی اشتهای شماست و هم دارای مواد غذایی ارزشمندی برای پوست می شوند و قارچ پوست را روشن میکند و به آن انرژی می بخشد.

مناسب برای مصرف ۶ نفر

 ترکیب اصلی این غذا: عدس 

 عدس سرشار ار فولات و تیامین است، یعنی دو ویتامین از گروه ب که در متابولیسم دخیل است . به این علت که پوست مکانی برای متابولیسم بسیار فعال است، به مصرف ثابتی از این ویتامین ها نیار دارد تا عملکرد مناسبی داشته باشد. اگر پوست مقادیر کافی از این ویتامین ها رادر یافت ننمایید، متابولیسم کند می شود و پوست نمی تواند مانع رطوبتی خود را حفظ نماید یا آسیب ها را ترمیم کند. با وجود این ، مصرف کنندگان عدس نباید نگران هیچ کمبودی باشند ، چون یک فنجان (۲۰۰گرم) عدس پخته حدود ۹۰% از میزان مورد نیاز بدن به فولات و ۲۲% از میزان مورد نیاز روزانه بدن به تیامین را تامین می نماید.

موادمورد نیاز:

یک فنجان عدس سبز یا قهو ه ای 

 ۴ فنجان آب مرغ و سبزیجات یا اب معمولی 

یک قاشق روغن زیتون بسیار خالص یک حبه ی سیر چرخ کرده

 یک قاشق چایخوری ریشه ی زنجبیل تازه ی رنده شده

 یک عدد پیاز زرد خرد شده ۲ فنجان بادمجان خرده شده

 یک فنجان قارچ در چهار قسمت خرده شده

۲ قاشق چایخوری پودر کاری یک قاشق چایخوری خلال پوست لیمو تازه 

 نمک و فلفل

روش تهیه:

بنا بر گزارش خبرناز، نخست حدود ۳۰ دقیقه، عدس را در اب مرغ و سبزیجات با آب معمولیبپزید تا نرم گردند. سپس آن را از روی شعله بردارید.

 سپس روغن را در یک ماهی تابه بزرگ بر روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر، زنجبیل و پیاز را به آن بیفزایید. در حین سرخ کردن به مدت ۶ تا ۸ دقیقه مواد را بدون وقفه به هم بزنید تا پیازها به رنگ قهوه ای طلایی روشن در بیایند.

 بادمجان، قارچ پودر کاری و خلال لیمو را به آن بیفزایید. حدود ۵ دقیقه به پختن آنبر روی حرارت متوسط ادامه دهید و آن را بی وقفه هم بزنید تا قارچ ها شروع به از دست دادن مقداری رطوبت نمایند.

یک آبکش را برروی یک کاسه ی بزرگ قرار دهید و عدس ها را درون ان بریزید تا آب باقی ماده از پختآن گرفته شود. در ماهی تابه را بگذارید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه برروی حرارت کم بپزید تا بادنجان بسیار نرم گردن. این غذا را با استفاده از نمک و فلف چاشنی دار نموده و سپس میل نمایید.

ارزش غذایی:

 هرپرس از این غذا تامین کنندهی ۱۴۰ کالری ۲/۵ گرم چربی هایمطلق، ۰/۵ گرم چربی اشباع شده، ۸ گرم پروتئین ۲۲ گرم کربو هیدرات، ۶ گرم فیبر غذایی و ۰ گرم کلسترول است.

امید است که دوستان همراه خبرناز، این غذا را تهیه کنید و در کنار خانواده عزیزتون میل نمایید.نوش جان

همچنین بخوانید:آموزش طبخ اسنکی از خوراکی های سبک

همچنین بخوانید:آموزش تهیه ذرت مکزیکی خانگی و رازهای آن

همچنین بخوانید:دستورالعمل تهیه نان مجارستانی

درباره ی @khabarnaz

مطلب پیشنهادی

خوردن کرفس به چه افرادی توصیه می‌شود؟

خوردن کرفس به چه افرادی توصیه می‌شود؟

طبع کرفس چیست؟ دسته:خواص خوراکی ها خوردن کرفس به چه افرادی توصیه می‌شود؟ طبع کرفس …