سه شنبه , مهر ۳۰ ۱۳۹۸
خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / آشپزی و تغذیه / دستورالعمل تهیه نان مجارستانی
دستورالعمل تهیه نان مجارستانی
دستورالعمل تهیه نان مجارستانی

دستورالعمل تهیه نان مجارستانی

طرز تهیه نان مجارستانی لانگوس

دسته: آشپزی و تغذیه

دستورالعمل تهیه نان مجارستانی

دوستان همراه خبرناز سلام در این قسمت از خبرناز، قصد داریم طرز تهیه و طبخ نان مجارستانی،

لانگوس خوش طعم و خوش مزه را به شما آموزش دهیم .

نان لانگوس یک غدای کلاسیک خیابانی مجارستانی است.

که با روغن سیر، خامه ترش و پنیر رنده شده سرو می‌شود. نان لانگوس را می‌توان،

از بیشتر فروشگاه‌ها و دست فروش‌های خیابانی تهیه کرد.

درست کردن این غذا بسیار ساده است فقط کافیه کمی صبور باشید.

و به اندازه کافی برای درست کردن آن وقت بگذارید.

طرز تهیه نان مجارستانی لانگوس

مواد مورد نیاز:

۵۰۰ گرم آرد
۲۵ گرم خمیر مایه تازه و ۷ گرم خمیر مایه خشک
۱۵۰ میلی لیتر آب ولرم
۱۵۰ میلی لیتر شیر ولرم
۱ قاشق غذاخوری نمک
۱ قاشق چای خوری شکر
روغن سبزیجات
روغن سیر (۳ حبه سیر و ۱۰۰ میلی لیتر روغن آفتابگردان)
خامه ترش
پنیر رنده شده
نمک

دستور تهیه:

بنا بر گزارش خبرناز، نخست با درست کردن روغن سیر شروع می‌کنیم. سیر را رنده کنید و روی آن مقداری روغن آفتابگردان بریزید و کنار بگذارید.

شیر را داخل لیوان بریزید، شکر را اضافه کنید، ۱ قاشق چای خوری آرد و خمیر مایه تازه را اضافه کنید. (اگر خمیر مایه خشک استفاده می‌کنید فقط کافی است آن را به شیر اضافه کنید) مواد را هم بزنید و منتظر بمانید تا حباب‌ها روی شیر شکل بگیرد (بین ۸ الی ۱۰ دقیقه) می‌توانید تفاوت را در تصویر بالا مشاهده کنید.

آرد، نمک و ترکیب مایه خمیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. سپس خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و چند دقیقه ورز دهید. سپس خمیر را دخل ظرفی قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه در فضای گرمی قرار دهید تا زمانی که حجم آن دو برابر شود.

دوباره خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و به چند قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام را به شکل توپ در بیاورید و دوباره به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دیگر کنار بگذارید. سپس هر کدام از خمیر‌ها را صاف کنید و کناره‌های آن‌ها را بکشید تا خمیر نازک‌تر شود.

داخل تابه به ارتفاع ۳ الی ۴ سانتیمتر روغن بریزید و اجازه دهید روغن کاملا داغ شود. می‌توانید حرارت روغن را با ریختن یک ذره خمیر امتحان کنید اگر خمیر سریع روی روغن بیاید و دور آن مثل تصویر حباب شکل بگیرد روغن آماده سرخ کردن است. اکنون شعله گاز را کم کنید و خمیر را داخل تابه قرار دهید.

زمانی که لبه‌های خمیر طلایی رنگ شد خمیر را پشت و رو کنید تا پشت آن هم سرخ شود. زمانی که روی خمیر طلایی مایل به قهوه‌ای رنگ شد آن را از داخل تابه بردارید و روی یک عدد دستمال کاغذی قراردهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مقداری روغن سیر روی نان بریزید و روی آن را با خامه ترش، پنیر رنده شده و کمی نمک بپوشانید و تا زمانی که گرم است سرو کنید. 

همچنین بخوانید:روش طبخ ماهی آزاد پخته شده با رویه ی کنجدی

همچنین بخوانید:روش طبخ مارچوبه با ماهی آنشوا، سیر و سس لیمو

درباره ی @khabarnaz

مطلب پیشنهادی

خوردن کرفس به چه افرادی توصیه می‌شود؟

خوردن کرفس به چه افرادی توصیه می‌شود؟

طبع کرفس چیست؟ دسته:خواص خوراکی ها خوردن کرفس به چه افرادی توصیه می‌شود؟ طبع کرفس …