شنبه , شهریور ۳۰ ۱۳۹۸
خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / آشپزی و تغذیه / شادابی پوست با تغذیه مناسب (۴)
مرغ زنجبیل و رزماری با لعاب عسل- پرتقال
روش طبخ مرغ زنجبیل و رزماری با لعاب عسل- پرتقال

شادابی پوست با تغذیه مناسب (۴)

شادابی پوست با تغذیه مناسب (۴)

دسته:آشپزی و تغذیه

 روش طبخ مرغ زنجبیل و رزماری با لعاب عسل- پرتقال

سلام دوستان همراه و همیشگی خبرناز،با این غذای خوشمزه سرشار از مواد غذایی زیبا کننده ی پوست،

تنها به اندازه ی یک غذا با پوست زیبا فاصله دارید. رزماری به شما کمک می کند تا در پوست خود از کولاژنی محافظت نمایید،

که پوست را سفت و صاف نگه میدارد، مرغ حاوی آنتی اکسیدان های موثر سلنیم و کوآنزیم کیو ۱۰ است.

که باعث سلامتی و سرخ و سفیدی پوست شما میگردد و پرتقال از بروز لکه های ناشی از نور آفتاب جلوگیری می نمایید.

(مناسب برای مصرف چهار نفر)

مواد موردنیاز برای طبخ مرغ زنجبیل و رزماری با لعاب عسل -پرتقال

۴عددسینه ی مرغ بدون پوست و استخوان 

نمک و فلفل

مواد لازم برای سس سرکه :

۲ قاشق سرکه 

نصف فنجان

فنجان آب پرتقال

۲ قاشق زنجبیل تازه ی چرخ کرده

۲ قاشق پیاز یا موسیر چرخ کرده

۲ قاشق چایخوری سیر چرخ کرده

یک قاشق چایخوری رزماری چرخ کرده

مواد لازم برای لعاب روی مرغ:

۱/۴ فنجان عسل

نصف فنجان روغن

۳ قاشق آب پرتقال غلیظ شذه

۲ قاشق چایخوری زنجبیل تازه ی چرخ کرده

روش طبخ:

۱-بنا بر گزارش خبرناز، نخست تمام چربی های اضافه را ازسینه های مرغ جدا نمایید. سپس آنها را با نمک و فلفل چاشنی دار نمایید.

۲-تمام ترکیبات سس سرکه را در یک ظرف غیر انفعالی بزرگ با هم ترکیب کنید. مرغ را به آن بیفزایید. تکه های مرغ را بر گردانید تا به طور یکنواخت از روغن پوشیده شود. مرغ را قبل از پخت به مدت ۳ الی ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید.

۳-فررا با درجه حرارت ۱۹۰ درجه ی سانتیگراد از پیش گرم نمایید.

۴- هنگامی که فردر حال گرم شدن است،تمام مواد لازم لعاب را در یک قابلمه ی کوچک با هم ترکیب کنید و آن را با آتش ملایم بپزید. وقتی که مرغ در حال پختن است،لعاب را گرم نگه دارید.

۵- مرغ ها را از سس سرکه بیرون بیاورید و در یک سینی فر قرار دهید(اگر یک صفحه ی میله ای دارید از آن در کف ظرف استفاده کنید تا مرغ ها مستقیما بر روی سطح ظرف قرار نگیرد).مرغ را در حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، 

 در فر بپزید و هر ۵ دقیقه یک بار به لعاب آغشته نمایید تا وقتی که گوشت  مرغ کاملا پخته شود.

۶-این غذا را به صورت داغ و در ظرف داغ میل نمایید. نوش جان

ارزش غذایی:

هر وعده از این غذا تامین کنندهی ۶۳۶ کالری

 ۳۳/۵ گرم چربی های مطلق

۳/۵ گرم چربی اشباع شده

۵۴گرم پروتئین

۲۹ گرم کربو هیدارت

۰/۵ گرم فیبر غذا

۱۴۶ میلی گرم کلسترول

 

همچنین بخوانید:روش طبخ مارچوبه با ماهی آنشوا، سیر و سس لیمو

همچنین بخوانید:روش طبخ سوپ لوبیا با سوسیس بو قلمون

درباره ی @khabarnaz

مطلب پیشنهادی

نحوه درست کردن کیک ژله ای پرتقالی

نحوه درست کردن کیک ژله ای پرتقالی

آموزش درست کردن کیک ژله ای پرتقالی دسته: شیرینی پزی طرز تهیه کیک ژله ای …