سلام دوستان عزیز وهمراه خبرناز،سیب زمینی سرخ کرده یک پیش غذای خوشمزه و پر طرفدار است که در تمام دنیا سرو میشود. همیشه سیب زمینیهایی که در رستورانها سرو میشود بسیار ترد و خوشمزه هستند، ولی سیب زمینی که در منزل سرخ میشود به خوشمزگی سیبهای رستورانی نمیشود. ما در این مطلب از خبرناز، قصد داریم سه روش تهیه سیب زمینی سرخ کرده را به شما آموزش دهیم تا بتوانید سیب زمینیهای رستورانی و خوشمزه را به راحتی در منزل درست کنید. با ما مثل همیشه همراه شوید.
نحوه ی پخت سیب زمینی سرخ کرده رژیمی
۱. طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده (ساده، ترد و رستورانی)
مواد لازم (برای ۴ نفر)
سیب زمینی درشت و مرغوب ۴ عدد
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
نمک دو قاشق غذا خوری پر
آب به مقدار لازم
زمان لازم برای آماده سازی و پخت ۳۰ دقیقه
طرز تهیه
سیب زمینیها را به صورت خلالی درشت خرد کنید.
خلالهای سیب زمینی را چندین مرتبه خوب بشویید تا نشاسته آنها خوب گرفته شود.
در یک قابلمه مقداری آب و دو قاشق غذا خوری پر نمک بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
پس از اینکه آب جوش آمد خلالها را به آب اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه صبر کنید تا بجوشند. (توجه کنید که زیاد نجوشد، چون نمیخواهیم سیبها پخته شوند).
سپس سیب زمینیها را با آب سرد آبکش کنید و یا میتوانید به مدت ۲ دقیقه آنها را درون مخلوط آب و یخ بریزید.
خلالها را روی یک پارچه تمیز بریزید تا آب آنها خوب گرفته شود. (توجه کنید که خلالها را فشار ندهید یا هم نزنید تا له و خرد نشوند).
یک قابلمه یا یک ماهی تابه گود بردارید و به قدری روغن بریزید تا خلالها در روغن شناور شوند، وقتی روغن کاملا داغ شد خلالهای سیب زمینی را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با حرارت کم سرخ کنید.
پس از سرخ شدن از تابه خارج کنید و درون یک آبکش بریزید تا کمی روغن اضافی آن گرفته شود.
سیب زمینی سرخ شده ترد شما آمادهی سرو است …
۲. سیب زمینی سرخ کرده با سیب نیم پز منجمد
مواد لازم (برای ۱ نفر)
سیب زمینی ۲ عدد
سس قرمز به مقدار لازم
نمک و فلفل، آویشن و سس کچاپ به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
زمان لازم برای آماده سازی ۳ ساعت و پخت ۱۵ دقیقه
دستور تهیه
سیب زمینیها را به صورت خلالی درشت خرد کنید.
خلالهای سیب زمینی را چندین مرتبه خوب بشویید تا نشاسته آنها خوب گرفته شود.
در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
پس از اینکه آب جوش آمد خلالها را به آب اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه صبر کنید تا بجوشند. (توجه کنید که زیاد نجوشد، چون نمیخواهیم سیبها پخته شوند)
سپس سیب زمینیها را با آب سرد آبکش کنید.
خلالها را روی یک پارچه تمیز بریزید تا آب آنها خوب گرفته شود. (توجه کنید که خلالها را فشار ندهید یا هم نزنید تا له و خرد نشوند).
تا اینجا مانند روش بالا بود اما حال باید خلالها را به مدت دو الی سه ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا منجمد شوند.
پس از دو ساعت یک قابلمه یا یک ماهی تابه گود بردارید و به قدری روغن بریزید تا خلالها در روغن شناور شوند، وقتی روغن کاملا داغ شد خلالهای سیب زمینی منجمد را درون روغن بریزید تا سرخ شوند. توجه کنید که خلالها از هم جدا باشند.
پس از سرخ شدن از تابه خارج کنید و درون یک آبکش بریزید تا کمی روغن اضافی آن گرفته شود.
سیب زمینی سرخ شده ترد شما آمادهی سرو است … کمی نمک، فلفل، آویشن و سس روی آن بریزید و نوش جان کنید …