سه شنبه , مهر ۳۰ ۱۳۹۸
خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / آشپزی و تغذیه / قارچ جاودانگی چیست و چه خواصی دارد؟
قارچ جاودانگی چیست و چه خواصی دارد؟
قارچ جاودانگی چیست و چه خواصی دارد؟

قارچ جاودانگی چیست و چه خواصی دارد؟

آشنایی با گانودِرما ؛ قارچِ جاودانگی

دسته: خواص خوراکی ها

قارچ جاودانگی چیست و چه خواصی دارد؟

سلام دوستان عزیز و همراه خبرناز، همان طور که می دانید.

این قارچ بو و طعم دلپذیری ندارد و خام آن قابل خوردن نیست.

در کشورهای مختلف به غیر از چین، ژاپن و کره این قارچ،

به صورت ترکیب با خوردنی‌ها یا دم‌نوش‌های مختلف به‌خصوص قهوه وجود دارد.

گانودرما را پادشاه گیاهان دارویی، جان اَفزا و اکسیر جوانی می‌نامند.

برای آشنا شدن به خواص این قارچ با ما تا انتهای مطلب همراه شوید.

گانودرما (Ganoderma) یا قارچ جاودانگی که در چین “لینگ زی”،

در ژاپن “ری‌شی” و در کره “یونگ زهی” نام دارد به گروهی از قارچ‌ها گفته می‌شود.

که باعث در هم شکستن چوب می‌شود و در طبیعت روی برخی گونه‌های درختی،

پوسیدگی‌های سفیدرنگ ایجاد می‌کند.

به گزارش خبرناز،نوع خاصی از قارچ گانودرما برای درمان انواع مختلف،

بیماری‌ها از آنفولانزا گرفته تا سرطان استفاده می‌شود.

برخی این قارچ را برای خاصیت ضدالتهابی آن مصرف می‌کنند.

قارچ جاودانگی در رده غذاهای پرخاصیت و مغذی دسته‌بندی می‌شود.

و کشف خاصیت درمانی آن به یک‌صد سال پیش از میلاد مسیح برمی‌گردد.

قارچ گانودرما یا قارچ ری‌شی در حال‌حاضر در طب سنتی چینی نیز مصرف دارویی دارد. چینی‌ها معتقدند که این قارچ نماد زندگی شاد، شانس، سلامتی و طول عمر و جاودانگی است. در طب سنتی از این قارچ برای درمان بی خوابی، تنگی نفس، تقویت حافظه، بیماری‌های کلیه و کبد، ورم مفاصل و آسم استفاده می‌شود.

مطالعات علمی در رابطه با خواص این قارچ نشان می‌دهند که این قارچ برای تقویت سیستم ایمنی بدنِ افرادی که دارای بیماری هستند، بسیار مفید است. شاید برای‌تان جالب باشد بدانید تجارت قارچ گانودرما یا قارچ ری‌شی دارای بازار جهانی بالغ بر ۲ میلیارد دلار است؛ یعنی چیزی حدود ۲ درصد از میزان کُل فروش مواد غذایی در سراسر جهان.

همچنین بخوانید:افزایش طول عمر با قارچ گانودرما

محصولات گانودرما

این قارچ بو و طعم دلپذیری ندارد و خام آن قابل خوردن نیست. در کشورهای مختلف به غیر از چین، ژاپن و کره این قارچ به صورت ترکیب با خوردنی‌ها یا دم‌نوش‌های مختلف به‌خصوص قهوه وجود دارد.

تحقیقات اولیه نشان می دهد که مصرف عصاره قارچ ریشی روزانه به مدت ۱۲ ماه، باعث کاهش تعداد تومور در افراد مبتلا به آدنوم‌های کولورکتال می‌شود؛ همچنین در مقاله‌ای که توسط مؤسسه کاکرین منتشرشده، تاثیرات مثبتی در اثر استفاده از این قارچ به صورت جانبی برای کمک به روش‌های معمول درمان سرطان دیده شده‌ است.

برخی تحقیقات علمی نیز ثابت کرده‌اند که مصرف یک محصول خاص قارچ ریشی (گانوپُلی) روزانه به مدت ۱۲ هفته باعث کاهش میزان هموگلوبین می‌شود، اما میزان قند خون افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش نمی‌دهد.

دوستاه همراه خبرناز،جالبه بدونید، ریشی به صورت تازه یا به شکل خشک برای استفاده در غذا و همچنین به شکل کپسول، قرص یا عصاره موجود است. میزان مصرف درمانی قارچ گانودرما برای حفظ سلامتی و پیشگیری از بروز مشکل،۲ و نیم گرم در روز است که در ۴ وعده با شکم خالی مصرف می شود.

همچنین بخوانید:قارچ گانودرما چیست؟ + خواص و فواید این گیاه

درباره ی @khabarnaz

مطلب پیشنهادی

خوردن کرفس به چه افرادی توصیه می‌شود؟

خوردن کرفس به چه افرادی توصیه می‌شود؟

طبع کرفس چیست؟ دسته:خواص خوراکی ها خوردن کرفس به چه افرادی توصیه می‌شود؟ طبع کرفس …