سه شنبه , مهر ۳۰ ۱۳۹۸
خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / آشپزی و تغذیه / آموزش درست کردن فالوده خانگی
آموزش درست کردن فالوده خانگی
آموزش درست کردن فالوده خانگی

آموزش درست کردن فالوده خانگی

روش تهیه فالوده خانگی

دسته:آشپزی و تغذیه

آموزش درست کردن فالوده خانگی

دوستان همراه خبرناز، در این بخش قصد داریم شما را با روش تهیه فالوده خانگی آشنا کنیم.دوستان کم کم داریم به فصول گرم سال نزدیک می شویم و میل کردن یک فالوده خنک خیلی می چسبدحتما این فالوده را تهیه کنید و در کنار خانواده عزیزتون میل نمایید.

مواد مورد نیاز:
نودل برنج ۲۰۰ گرم
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۵۰ گرم
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
آب ۲ لیوان

دستور تهیه:
بنا بر گزارش خبرناز،نخست آبلیمو ،شکر و گلاب را مخلوط کنید.سپس در فریزر قرار دهید و بعد از ۲ ساعت هم بزنید تا حالت یخمکی پیدا کند و دوباره در فریزر قرار دهید .
در طول مدت ۳ ساعت هر یک ساعت این کار را تکرار کنید. تا کاملا یخ زده و یخمکی شود.
نودل برنج را طبق دستور درست کرده و آبکشی کنید ،اجازه دهید خنک شود ولی به هم نچسبد.
-رشته ها را با قیچی آشپزخانه خرد کرده و به یخمکی که از قبل تهیه کرده اید اضافه کنید و تا زمان سرو در فریزر نگهداری کنید.

نکته:
-در صورت تمایل میتوانید با شربت آلبالو هم سرو کنید.

همچنین بخوانید:شیرینی های خوشمزه محلی کرمان 

درباره ی @khabarnaz

مطلب پیشنهادی

خوردن کرفس به چه افرادی توصیه می‌شود؟

خوردن کرفس به چه افرادی توصیه می‌شود؟

طبع کرفس چیست؟ دسته:خواص خوراکی ها خوردن کرفس به چه افرادی توصیه می‌شود؟ طبع کرفس …