دوشنبه , آذر ۱۸ ۱۳۹۸
خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / آشپزی و تغذیه / آموزش طبخ ماهی در فر
آموزش طبخ ماهی در فر
آموزش طبخ ماهی در فر

آموزش طبخ ماهی در فر

طرز تهیه ماهی در فر

دسته: آشپزی و تغذیه

آموزش طبخ ماهی در فر

دوستان همراه خبر ناز،ماهی سرشار از فسفره برای تغذیه مغز. ماهی توی فر با استفاده از کمترین میزان روغن ، ممکنن است در‌ حد یه پاف از اسپری روغن یا استفاده از قلم موی چرب شده.
توی این دستور، ماهی آب خودشو خفظ میکنه. ترد و آبدار خوب پخته میشه.
ماهی قزل آلا و قزل آلای رنگین کمان برای افرادی که اوره دارن مناسب نیست.
طبع کلی ماهی قزل آلا سرده و کسایی که با رطوبت ماهی مشکل دارن،
خوردن یک قاشق عسل توصیه میشه کسایی که سر ماهی رو دوست دارن،
باید بدونن که سر ماهی بسیار سرده مغز ماهی بسیار کوچیک و به همین اندازه لذیذه و اگر خوب پخته بشه، کاملا قابل خوردنه.

مواداولیه:
۱ عدد ماهی قزل الامتوسط
۱ عدد سیب زمینی بزرگ کاملا شسته
ادویه (نمک فلفل سماق)
زمان پخت:۳۰ دقیقه

آموزش طبخ ماهی در فر
آموزش طبخ ماهی در فر

دستورتهیه: ماهی در فر
همراهان سایت خبرناز( چون خود من مزه گوشت ماهی رو دوست دارم ، با هیچ چیزی مرینیت نمی کنم)

به این صورت که قلم مورو آغشته به روغن زیتون می کنیم.

و کاملا به همه جای ماهی میمالیم و این کار رو هر نیم ساعت یکبار انجام می دیم

برای پخت، ماهی رو کف ظرف پهن میکنیم. روش نمک بی سدیم، و فلفل می ریزی،

ودر آخر، روی ماهی رو کاملا سماق می ریزی،

سیب زمینی رو با پوست برش میزنیم در قطر کم در حد ۲ یا ۳ میلیمتر و دور ماهیتابه می چینیم.

بدون در و فویل با زمان ۲۰ دقیقه و دمای۲۵۰ درجه میذاریم نیمساعت بپزه.

گوشت ماهی قزل آلا نیاز به این نداره که زیاد توی مواد خوابونده بشه و دوبار اکتفا می کنه.

اگر که ماهی رو مرینیت کردین، دیگه روغن توی ماهیتابه نریزید.

ماهی به هیچ عنوان نباید با ماست سرو بشه،
میتونیم بجای دورچین کردن سیب زمینی ، از سیب زمینی تنوری هم استفاده کنین.

همچنین بخوانید:روش طبخ مارچوبه با ماهی آنشوا، سیر و سس لیمو

همچنین بخوانید:همچنین بخوانید:روش طبخ سوپ لوبیا با سوسیس بو قلمون

درباره ی @khabarnaz

مطلب پیشنهادی

خوردن کرفس به چه افرادی توصیه می‌شود؟

خوردن کرفس به چه افرادی توصیه می‌شود؟

طبع کرفس چیست؟ دسته:خواص خوراکی ها خوردن کرفس به چه افرادی توصیه می‌شود؟ طبع کرفس …