سه شنبه , تیر ۴ ۱۳۹۸
خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / آشپزی و تغذیه / آموزش طبخ و تهیه گوشفیل
آموزش طبخ و تهیه گوشفیل
آموزش طبخ و تهیه گوشفیل

آموزش طبخ و تهیه گوشفیل

طرز تهیه و پخت گوشفیل

دسته: آموزش شیرینی پزی

پخت گوشفیل, درست کردن گوشفیل

مواد مورد نیاز :

زرده ی تخم مرغ ۲ عدد
شیر نصف لیوان دسته دار فرانسوی یا نصف پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری کاملا سر صاف
شربت بار یا عسل ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید به میزان لازم

طرز تهیه گوشفیل :

بنا بر گزارش خبرناز، نخست زرده و شربت بار و روغن را با هم مخلوط کنید و سپس شیر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

یک پیمانه آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، حالا هر بار یک قاشق آرد به آن اضافه کنید و مخلوط کنید، وقتی که خمیر شکل گرفت روی میز آرد بپاشید و خمیر را ورز بدهید تا زمانی زیر آن آرد بپاشید و ورز بدهید که خمیر به دستتان و میز نچسبد. مواظب باشید آرد زیادی به خورد آن ندهید، چون باعث سفت شدن گوشفیل می شود.

حالا یک خمیر تقریبا سفت داریم خمیر را در نایلون بگذارید و ۲ ساعت استراحت می دهیم.

بعد از ۲ ساعت خواهید دید که خمیر نرم و لطیفی دارید.

همچنین بخوانید:آموزش درست کردن بستنی یخی لیمویی

از خمیر گلوله ای کوچک اندازه گردو بردارید و با وردنه صاف کنید من به صورت بیضی صاف کردم. تا جایی که لازم است آن را نازک کنید وسط آن را جمع کنید و فشار بدهید و با چاقو به دو قسمت برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. گوشفیل باید در روغن داغن شناور باشد.

گوشفیل را برای سی چهل ثانیه در شربت ولرم قرار بدهید و در صافی بگذارید تا شربت اضافی از آن ها خارج شود. نحوه درست کردن شربت در مقاله های قبل آموزش داده شده است.

نکته برای تهیه گوشفیل:

روغن گوشفیل را با حرارت متوسط بگذارید داغ شود و حرارت را زیاد نکنید.

همچنین بخوانید:آموزش تهیه شیرینی پسته ای و بادامی

درباره ی @khabarnaz

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه چکدرمه غذای محلی ترکمن ها

طرز تهیه چکدرمه غذای محلی ترکمن ها

نحوه درست کردن چکدرمه,طرز درست کردن چکدرمه دسته: آشپزی و تغذیه طرز تهیه چکدرمه غذای …