سه شنبه , آذر ۴ ۱۳۹۹
خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / آشپزی و تغذیه / روش طبخ پای آلو، عصرانه عالی
روش طبخ پای آلو، عصرانه عالی

روش طبخ پای آلو، عصرانه عالی

طرز تهیه پای آلو، عصرانه خوش مزه

دسته: آشپزی و تغذیه

روش طبخ پای آلو، عصرانه عالی

مواد مورد نیاز:

روش طبخ پای آلو، عصرانه عالی
روش طبخ پای آلو، عصرانه عالی

طرز تهیه

بنا بر گزارش خبرناز،نخست بادام پرک را در ماهیتابه،

در حدی که طلایی رنگ شود، برشته کنید.

 آلوها را از وسط نصف و هسته های آن را جدا کنید.

آلوهای بزرگ تر را ۴ قسمت کنید.

 آرد را به همراه پودر قند و نوک انگشت نمک الک کنید و در غذاساز بریزید.

۱۳۰ گرم کره را مکعبی خرد کنید و با ترکیب آرد در غذاساز بزنید تا گلوله گلوله شود.

 ۲ زرده تخم مرغ را به همراه ۶۰ میلی لیتر آب یخ به،

مواد اضافه کنید و به آرامی بزنید تا خمیر شکل بگیره.

خمیر را روی سطح کار بذارید و برای ۳۰ ثانیه ورز دهید تا نرم شود.

اگه لازم شد آرد بیشتری به اون اضافه کنید.

 خمیر را دو قسمت کنید (کمی بزرگ تر باشه)، آنها را گرد کنید،

در سلفون بپیچید و برای ۳۰ دقیقه در فریزر بذارید.

 خمیر بزرگ تر را از فریزر خارج کنید و آن را با وردنه باز کنید.

خمیر را در قالب تارت پهن کنید. بذارید تا حدود دو و نیم سانتی متر از خمیر،

از لبه های قالب آویزون باشه و خمیر اضافی را جدا کنید.

تکه دیگه خمیر را از فریزر خارج کنید، آن را با وردنه باز کنید.

و به شکل نوارهای دو و نیم سانتی متری برش بزنید.

برای مواد میانی پای، بادام پرک برشته، برش های آلو و ۵۰ گرم کره که مکعبی خرد کردید،

را به همراه شکر، پودر دارچین، پودر زنجبیل و آرد ذرت در کاسه ای ریخته و با هم ترکیب کنید.

با توجه به میزان ترش و شیرین بودن آلو می توانید شکر بیشتری به ترکیب اضافه کنید.

ترکیب آلو را در قالب بریزید. زرده تخم مرغ سوم را با کمی شیر بزنید و با کمک قلمو به لبه های خمیر بمالید.

حالا نوارهای خمیر را روی پای پچینید و مانند حصیر به هم ببافید. خمیر‌های اضافی قسمت حصیری را جدا کنید و لبه های خمیر زیری را روی آن برگردانید، به هم فشار دهید و بعد با انگشت اشاره و شست پیچ دهید.

 با قلمو از ترکیب تخم مرغ و شیر روی سطح پای بمالید و بعد کمی شکر روی آن بپاشید. پای را برای ۳۰ دقیقه در یخچال بذارید.

 از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و یک سینی فر در آن بذارید تا گرم شود.

 پای را در فر بذارید و برای حدود ۲۰ دقیقه بپزید. حرارت فر را کم کنید و پای را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگه بپزید. اگر روی پای خیلی طلایی شده بود، روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشیونید.

پای را از فر خارج کنید، کمی شکر روی آن بپاشید و حداقل برای ۳ ساعت قبل از سرو کنار بذارید.

همچنین بخوانید:چند نکته مهم و اساسی در آشپزی

همچنین بخوانید:آموزش طبخ و تهیه مرغ آلوی شب عید

درباره ی @khabarnaz

مطلب پیشنهادی

آموزش طبخ انواع مختلف دلمه فلفل دلمه‌ ای

آموزش طبخ انواع مختلف دلمه فلفل دلمه‌ ای

روش تهیه انواع مختلف دلمه فلفل دلمه‌ ای دسته: آشپزی و تغذیه طبخ انواع مختلف …