پنج شنبه , شهریور ۲۸ ۱۳۹۸
خرید فالوور اینستاگرام خرید لایک اینستاگرام قالب صحیفه
خانه / آشپزی و تغذیه / آموزش تهیه کردن ژله ماست شکلاتی
ژله ماست شکلاتی
آموزش تهیه کردن ژله ماست شکلاتی

آموزش تهیه کردن ژله ماست شکلاتی

آموزش تهیه کردن ژله ماست شکلاتی

دسته:آشپزی و تغذیه

روش تهیه ژله ماست شکلاتی

سلام دوستان همراه خبرناز،در این مطلب از سایت می خواهیم.

که روش تهیه ژله ماست شکلاتی را به شما آموزش دهیم.

به برکت وجود پرو بایوتیک های موجود در ماست و آنتی اکسیدان های موجود در شکلات،

این دسر به همان زیبایی و آراستگی است که پوست شما پس از مصرف آن خواهد بود.

بله، شکلات برای شما خوب است، چون به شما کمک می کند تا با چین و چروک های خود مبارزه کنید! 

دوستان همراه خبرناز، بعد از میل کردن شام از خوردن این دسر لذت ببرید و صبح روز بعد پوستتان از داشتن صبحی خوب و بدون چشمان پف کرده لذت خواهید برد.

مناسب برای مصرف شش نفر

 مواد مورد نیازبرای تهیه ژله ماست شکلاتی:

یک و یک چهارم فنجان ماست کم چرب

۴۲ گرم شکلات تیره رنگ

۱/۴ فنجان پودر کاکائو که دوبار آن را الک کرده اید

۴ عدد سفیده ی تخم مرغ، هم دما با دمای اتاق 

۳ قاشق شکر

روش تهیه:

بنا بر گزارش خبرناز، دوستان همراه از یک روز قبل، یک صافی یا الک را با استفاده از یک پارچه ی دور پنیر، یا یک پارچه ی نخی یا کتانی یا یک دستمال سفره بپوشانید. الک را در یک کاسه ی بزرگ تر بگذارید و ماست را درون آن بریزید. این ماست را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا آب آن گرفته شود.

 سپس ماستبدون اب را از درون صافی برداشته و آن رادر کاسه ی هم زن بریزید. هنگامی که شکلات را ذوب می کنید، اجازه دهید تا دمای ماست نیز با  دمای اتاق یکی شود.

شکلات را بر روی اجاق گاز یا در ماکروفر با حرارت پایین گرما دهید تا ذوب شود. شکلات را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا دمای آن با دمای اتاق یکی شود،اما سفت نگردد.

شکلات و پودر کاکائو را به ماست بیفزایید و ان را به آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

 استفاده از یک همزن برقی ، سفیده ی تخم مرغ و شکر را هم بزنید تا گلوله های متوسطی ایجاد شوند. با استفاده دست نیمی از تخم مرغ زده شده را با مخلوط شکلات و ماست، به آرامی مخلوط نمایید. در انتها بقیه ی سفیده ی تخم مرغ را به آن بیفزایید و آنها را با هم مخلوط نمایید. عزیزان همراه خبرناز، این ژله را درون ظرف یا قالب های ژله بریزد و قبل از مصرف به مدت حداقل ۴ ساعت و یا تمام شب آن را خنک نمایید.

نکته: بسیار حائز اهمیت است که قبل از مخلوط کردن این ژله، تمام ترکیبات ان هم دمابا دمای اتاق باشند تا به طور  یکنواخت با هم ترکیب شوند تا یک بافت سبک و خامه مانند پیدا کنند. ماست را می توانید از چند روز قبل آب گیری کنید،سپس آن را به ظرفی انتقال داده و درآن را ببندید تا برای تهیه ی ژله آماده شوند.

 ارزش غذایی: 

 هر وعده از این دسر تامین کننده ی ۱۱۵ کالری، ۳/۵ گرم چربی های مطلق، ۲ گرم چربی اشباع شده، ۶ گرم پروتئین، ۱۶ گرم کربوهیدرات، ۲ گرم فیبر غذایی و ۳ میلی گرم کلسترول است.امید است این دسر خوشمزه را تهیه کنید و در کنار خانواده عزیزتون میل کنید.نوش جان

همچنین بخوانید:روش طبخ ماهی آزاد پخته شده با رویه ی کنجدی

همچنین بخوانید:توصیه‌های تغذیه‌ای که زندگی‌تان را متحول می‌کند

درباره ی @khabarnaz

مطلب پیشنهادی

نحوه درست کردن کیک ژله ای پرتقالی

نحوه درست کردن کیک ژله ای پرتقالی

آموزش درست کردن کیک ژله ای پرتقالی دسته: شیرینی پزی طرز تهیه کیک ژله ای …